بیمتال اشنایدر FUNDAMENTALS EXPLAINED

بیمتال اشنایدر Fundamentals Explained

بیمتال اشنایدر Fundamentals Explained

Blog Article

در این روش، بیمتال به دلیل خصوصیات فیزیکی خود مانند انقباض و انبساط فرم خود را تغییر می‌دهد که این تغییر فرم به صورت یک سیگنال تشخیص داده می‌شود.

۱. کیفیت بالا و عملکرد دقیق: بیمتال‌های اشنایدر با دقت بالایی طراحی شدن و به همین دلیل خیلی مطمئن هستن.

۴. قیمت بالاتر نسبت به برخی برندها: بیمتال اشنایدر به خاطر کیفیت بالایی که داره، ممکنه قیمتش نسبت به برخی برندهای دیگه بیشتر باشه.

خوانسازی suggests: ۱۶ مهر ۱۴۰۲ عملکرد رابط بی متال اشنایدر چگونه است؟ ممکنه قیمت بی متال اشنایدر هم بگید؟

در سیستم‌های روشنایی صنعتی که به مدارهای قوی و بارهای سنگین نیاز دارن، بیمتال اشنایدر به‌عنوان محافظ مدار استفاده میشه.

بیمتال اشنایدر این جریان اضافی رو تشخیص میده، مدار رو قطع می‌کنه و موتور رو از آسیب نجات میده.

در واقع، بیمتال به عنوان یک ترانس مورد استفاده قرار می گیرد که از دو قسمت تشکیل شده است. یک قسمت آن به فاز اصلی و دو فاز فرعی متصل می شود و قسمت دیگر آن به بار تکفاز متصل می شود.

این تست بر اساس خصوصیات فیزیکی بیمتال است که توسط دو لایه فلزی مختلف تشکیل شده است.

به این ترتیب، بیمتال به عنوان یک واسطه بین بار تکفاز و سیستم تغذیه سه فاز عمل می کند و از توان فازهای سه فاز برای تامین توان مصرفی بار تکفاز استفاده می شود.

برای اینکه بیمتال اشنایدر به‌درستی کار کنه و از تجهیزات شما در برابر اضافه‌بار محافظت کنه، نصب و تنظیم درستش خیلی مهمه.

برای انجام تست بیمتال، ابتدا دستگاه الکتریکی مورد نظر باید قطع و از برق خارج شود. سپس بیمتال روی قسمتی از دستگاه که انتظار می‌رود در صورت افزایش دما، داغ شود قرار داده می‌شود.

رابط بيمتال اشنایدر الکتریکترمینال بلاک ها اجزایی با یک قاب عایق هستند که هدف اصلی آن اتصال دو یا چند سیم به یکدیگر است. از ترمینال بلاک برای اتصال بی متال به کنتاکتور بهره می برند. ممکن است این سوال مطرح شود که برای اتصال سیم ها می بیمتال اشنایدر توان از نوار چسب برق هم استفاده کرد، پس لزوم استفاده از ترمینال بلاک چیست.

هر لایه از بی متال اشنایدر دارای ضریب انبساط حرارتی مخصوصی است. یک لایه از آن انبساط حرارتی کمتری نسبت به لایه دیگر دارد.

المان حسگر: المان حسگر دما، معمولاً یک ترمیستور، رزیستور یا ترانزیستور است که برای اندازه‌گیری دما و تشخیص افزایش دما استفاده می‌شود.

Report this page